Те, про що мовчимо...

Анна Владиславовна Смолякова-3
І.С.

Посміхаюсь тобі)
Дуже втомлена, але спокійна.
Бо над прірвою міст ми пройшли.
Є життя. Просто є.

А його течія не буває легка і покірна
Залишитись людьми...

Не тягар я, а серце твоє.

Бо створили мене
Із ребра твого. Там моє місце

Тож спокійно працюй.  У нас все добре.
Минають день, ніч...

Все, коханий, мине
Те про що мовчимо наодинці

Та ось посмішку цю
Ти не раз ще повернеш мені.

Є герої фронтів біля теплих сідниць та диванів
Є такі, хто без слів прикривають собою фронти...

Хто б там що не хотів -
Дії будуть прості й бездоганні

А думки голосні

Вийдуть в шепіт :

"Твоя. Тільки Ти."