Було...

Анна Владиславовна Смолякова-3
І.С.

Було надто багато сліз
Слів різких, бо боліло все
Ну а ти взяв на руки.  Ніс
Так як мати дитя несе

Вся тремтіла... Від крику ніч
Перелякана. Люд затих.
Ну а ти цілував вогні
(А вони впізнають своїх)

А вони у моїх очах
У словах у сльозах...

"Я тут.
Поряд, Милая, зустрічай!
То такий тепер нам маршрут...
Поруч, Серденько. Я живий. "

Біль заповнила.... Й відійшла...
І вгамується буревій

Бо то я сама ним була.