mamica mea a spus mie

Ирина Узун
Mamica mea a spus mie:
Apa de la fata nu trebuie se bei,
viata calda, dulce nu o sa fie.

Taticu meu a spus mie:
Faptele de om sunt mai importante,
decat cuvinte care el spune pe fiecare.

Si inca a spus parintii mei:
asculta pe inima,
Tu esti a noastra fata singura.
Nu te temi, fii sigura,
Inima ta o sa face alegere dreapta.