Коли одна

Галина Чехута
Люблю той час, коли одна
Іду по вулицях пустинних,
Коли приглушене "прощай"
Звучить у наспівах пташиних.

Люблю дивитись на людей,
Ловити в поглядах відвертість,
Вбирати ауру чудес
І світу дивного безмежність.

Знайомі і нові місця
Люблю шукати у природі,
Дивитись, як тече ріка,
Як небо змінює свій колір.

Все, що давно уже болить,
Знаходить спокій і затишок,
І смуток втомлено мовчить,
Вдихаючи пахуче миро…

Йду до задумливих беріз,
Туди, де течія джерельна…
Пливу в мелодіях землі,
Ловлю чуттєві ритми серця….