Кlела аялриз

Намик Фарзалиев
Гатфариз чаз, лув гана
Кьве чубарук атана.
Йифни, югъни талгьана,
Чи цлак муг кутуна.

Кьацlурнатlан айван, цал,
Чна абур чукlурнач.
Та хьи гад куьтягь жедал,
Завни абру хукlурнач.

Бес зулуз тlа хъфейд тир?
Ни хатурдик кяйна?
Атанвайди тек кьвед тир -
Амма ругуд хъфена...
08.10.2023