Оcjньзажеврjла

Валентина Вересоцкая
Осінь зажевріла і злетіла в гості
Занадто швиденько пожовтіло листя
Дощів так замало...Всі засумували...
Досі мов з відерця з небес поливало.
Вітерець шепоче. Віттями гойдає
Мов сказати хоче, як його кохає!
Йому як людині хочеться любові!
Час так швидко лине... Скоро дні зимові!

Потім снігопади. Замете метелиця!
Зимові  стежинки іскряться і стеляться
Тож будьмо уважні! Чемні до природи!
Вона  для нас служить! Для всього народу!


18.10.23р