There Was a Time

Елена Анатольевна Ландина
There  was  a  time
I  was  alone  with  my  guitar.
They  all  left  me.
No  one  to  believe.
It  was  the  time  of  madness,
My  eyes  out  of  sleep.
I’m  not  sorry  for  myself,
Those  pitiful  days  and  nights.
What  for  to  regret?
For  my  time  passed  by?
For  my  weariness  and  sorrow?
Do  I  like  my  life?
Well,  sometimes  a  happy  smile
Touched  my  olive  face
And  I’m  tried  hard
To  became  myself, to  save
Who  I  am  for  happier  days.
As  I  am  still  here
My  guitar  will  play.




Было  время

Было  время,
С  моей  гитарой  я  была  одинока.
Они  все  оставили  меня.
Не  верил  никто.
Это  безумное  время  было,
Без  сна.
Мне  не  жаль  себя,
Тех  дней  и  ночей  достойных  сожаления.
О  чём  сожалеть?
О  моем  ушедшем  времени?
О  моей  усталости  и  печали?
Мне  моя  жизнь  нравится  ли?
Иногда  счастливая  улыбка
Касалась  моего  усталого  лица
И  я  усердно  старалась
Стать  собой,  сохранить
Для  более  счастливых  дней  себя.
Пока  я  всё  ещё  здесь,
Моя  гитара  будет  играть.




17.10.2023 г.