Навколо всього

Владимир Шеврон
Відповіді:
в простині на стільцях
розвішеної задля халабуди;
між кущами й деревами - в сховках,
облаштовані під таємні зАмки

Відповідності:
з нашими тілами,
поза статтю, мораллю, помислами;
ми шукаємо свого, свої шпалові і рельсові
приймаючи не нами обрані шляхи, узгоджені з соціумом девіації

2023-10-17