Православная молитва

Анатолий Плюйко
    Отче наш
(православная молитва)
                Отче наш, Иже еси на небесех! Да святится имя   
                Твое, да приидет Царствие Твое, да будет воля    
                Твоя, яко на небеси и на земли. Хлеб наш насущный    
                даждь нам днесь и остави нам долги наша, яко и   
                мы оставляем должником нашим и не введи нас в   
                напасть, но избави нас от лукаваго: яко твое; сть   
                царствіе и сила и слава во вки. Аминь.


Господи, Отец Небесный!
Будь прославлен ты в веках-
Сам, Твой Сын и бестелесный
Дух Святой- на Небесах!...
Будь Царём земли и Неба-
добр будь, мудр и  справедлив,
дай нам– детям своим- хлеба
каждый день, грехи простив.
Мы своим врагам не часто
их прощаем-это грех,
знаем мы, но от напастей
ты избавь нас и утех,
чем лукавый соблазняет…
Пусть твоя среди святынь
Сила славу утверждает
в Твоём Царствии.Аминь.