Писати я таки ще зможу...

Александр Ив Бондарь
Писати я таки ще зможу
Навіть тоді коли вночі
Як перестрибну огорожу
Не зачіплюсь за помочі
І віді сна протерши очі
Забуду ласощі дівочі
І потягнуся до свічі
Та й напишу…
А світ – мовчи!

А світ – мовчи, коли я мушу
Коли вже розірвавсь терпець
І тіліпа мене як грушу
Стрімка емоція. І герць
Із тим що в світі до нещастя
Веде людину навмання…
Я починаю… Може й вдасться…
Веде мене. І в тому я
Вбачаю літер полум’я

Вбачаю літер полум’я
Навіть якщо чомусь пірнаю
В темнючу воду голим я
Й чи вирину, іще не знаю
До вирію тянуся. Замерзаю
Якщо писати набажаю
Тремчу щеням і… рвусь до раю
І в тому я… і в тому я
Вбачаю літер… полум’я

25.10.2019 15:10