Бабине лiто

Галина Чехута
Бабине літо прямує дворами,
Чується всюди упевнений крок:
Листя фарбує у сонячні барви,
Все прибирає без зайвих розмов.

Бабине літо тепла не шкодує,
Ніжність дарує малим і старим,
З сонцем бадьоро сміється, жартує,
Разом з теплом додає і снаги.

Всім повертає жадання і мрії,
Віру у краще, душевне тепло,
Будить у душах чуття найніжніші,
Вміло приборкує вітер і дощ…

Бабине літо – це крапелька щастя,
Щедрої осені ніжний мотив,
Запахи листя, забарвлень буяння,
Мрій потаємних солодкий порив!

Бабине літо тепла не шкодує
Навіть в годину невтішних новин,
Знає, що ворог країну мордує,
Тож ублажає мільйонами див!..