Великой Памяти Назария Яремчука

Алексей Широков 3
Великої Пам’яті Назарія Яремчука

Пішов Назарчик наш. Пішов не в небуття,
Його осяяла,  навіки місячна дорога,
Пішов Назарій наш, пішов до майбуття,
Пішов до Вічного та Божого порога.
 
Жив серед нас Назар, співав своїх песень,
Не задавався між людей і друзів не цурався,
Любив життя Назар, діточок та дружину,
Любив усіх, але  любив найбільшеУкраїну.

На Буковині яворина йому  тихо підросла,
Та про яку він мріяв, про яку зізнався,
Він жив достойно, людям Богові служив,
І вірю я, що Раю Божого Назар дістався.
 
Пішов Назарчик наш, та пам’ять не пішла,
Сини зросли, достойно взяли в батька єстафету, 
Пішов Назарчик наш, у рідні Божі небеса ясні 
Пішов до Господа, Йому приніс пісні із України.

Пішов Назарчик наш. Пішов не в небуття,
Його осяяла, навіки місячна дорога,
Пішов Назарій наш, пішов до майбуття,
Пішов до Вічного та Божого порога.

Автор Широков А. А. 13,10, 2023. Киев Украина.