орэ

Абзэндр
пуриамба тамбу лю
лиакаро мах фаран
ириоло зет немру
ируано зед мархан

мариото ман мумух
мумуран матан мадол
ипитоно самогду
 изион парфанорал

зипиока маракар
мамарато фиорет
папарало чаограл
партиот рарто орэ