Не помилися

Олександр Мачула
Як блискавка майнула небосхилом,
стрілою полетіла вдалечінь…
Куди спішиш, красуне, ти щосили?
Тебе не доганяє навіть тінь…

Які краї приваблюють, кохана?
У чому мотивація душі?
А може підганяє серця рана –
то не останній у житті рушій…

Нехай ласкаво усміхнеться доля,
і схилиться до ніг весь білий світ.
Любов, говорять, гірше за неволю,
але за сонце не прийми софіт!.

04.10.2023