Чи довго

Галина Чехута
І знову Харків!.. Знов ракета!
Летять у безвість імена.
Щодня здригається планета
Від зла, що скалиться з кремля.

Маленький хлопчик, ангел божий,
Можливо, бачив дивний сон.
Його убив приліт ранковий,
Закрив навіки горизонт.

Про що він думає той демон,
Навіщо сіє всюди смерть?
Його давно чекає пекло,
А він вирує, наче смерч…

Горять зруйновані будинки,
Кипить розплавлений метал!!!
Від болю й крику безупинно
Проймає траурна печаль…

Весь світ завмер, а дехто навіть
Допомагає ворогам!
Та доки ж буде ця безкарність?
Чи довго литися сльозам?..