Феерично

Галина Чехута
Як феєрично навкруги,
Як феєрично!
Притихли втомлені думки,
Мовчать незвично.

Поглянеш в небо, там блакить
Така прозора!
Трава – немовби оксамит,
Квітчаста ковдра!

А падолист, а падолист –
Щось неймовірне!
Так вабить стежкою пройтись
Панно осіннє.

Так хочеться спинити час
Хоч на секунду,
Щоб потім пригадати драйв
У миті смутку.

Ось дощик стукати почав,
Немовби дятел…
А вітер тихо заспівав,
Як божий ангел…