Вiдгукнiте собак,

Субботко Кристина Григорьевна
Відгукніте собак,
   Їхній азарт чекає наказу.
   Відкарбований фас,
   результат затяжного екстазу.

   Рветься плоть на шматки,
   Зграя в шоці від запаху крові.
   Посивіли віскі,
   Матерів від втрати та болю

   Відгукніте собак,
   ненаситні у вас апетити.
   Насаджувальний стяг
   Псевдогордість російської еліти.

   Кинуть хліб на вугіллі,
   Догоряє славянське братство.
   Короткострокове плі
   Атакує російське царство.

   Відгукніте собак,
   У цій бійні не ждi  перемогу.
   Брату брат, знову ворог,
   Б'ються на смерть і люди зі боги

   Збожеволів сусід,
   Під роздачу та баби та діти.
   Імператорська флірт
   Виправдання смерті у відповіді.

   Відгукніте собак,
   Для надії сумнівно і пізно.
   Ви навік наш ворог,
   повернути нічого неможливо.