По колу слова

Роман Сивко
І знову по колу, магічні слова.
Цей текст із повітря, що говорять вуста.
Себе я не бачу, та чую тебе...
Цей настрій зі світла, це все гра тіней.

До болю в житті, напевно вже звик.
Тому захотів, піймати цю мить.
Емоції смак, спокуса для тіні.
Його не пізнати, у пастці, це вирій.

Емоція та, отрута для мізків.
Він дурить тебе, одягнувши  вам лиця.
Шепоче на вухо, ці думки не твої.
Зумій розділити... його і своє.