Я втрачаю себе

Князев Дмитрий
Я втрачаю себе серед шпальт новин
Бо під звуки сирен зійшло багато лавин
Ми всі чекаєм на весну,але нас обійма
Холодна і довга,кривава зима

Я втрачаю себе серед теплих мрій
"Сонце,тихе небо,шелестить пирій"
Родина поруч,разом нещодавно була
Ніхто не чекав,не плекав цього зла

Я втрачаю себе серед купи думок
Швидко плине час,подій шалений струмок
Я загубився у собі!Куди шлях веде?
Де щастя і спокій?Скажіть мені,де?

              27.09.23