Не пробачимо

Галина Чехута
Не забудемо! Не пробачимо!
В кожнім місті сьогодні – смерть.
Горе очі людські затьмарило,
Не витримує болю нерв!

Горе всюди: в Бахмуті, в Харкові,
У Херсоні, в Кременчуку…
Опускаються руки батькові,
Мати падає на труну.

Плачуть вдови в Одесі, в Києві,
У Чернігові і Дніпрі,
Лихом всі міста пересичені
І прокляття летять війні…

Не залишимо ми безкарними
Ні ненависть врагів, ні зло!
Ми були і будем незламними!
З нами світ увесь! З нами – Бог!..

Смерть синів своїх не пробачимо,
Не забудемо сліз дітей!
Прийде час, всіх катів спровадимо,
Бо ми знаємо щастя сенс!!