Комусь

Роман Сивко
Для тебе вірша, цього напишу.
Умій роздивитись, туман у віршу.
Невидимий хтось, це дзеркало болю.
Секрет у словах, створи собі коло.

Ти сам пожираєш, себе у словах.
Загавкав собака, це хтось закричав.
Про що розмовляєш, те воно і почує.
Бажання твої, хтось у часі змалює.

Твори лиш добро, і побачиш різницю.
Впізнай їх думки, відзеркалені лиця.
Почуй їх слова, хтось шепоче закляття.
А ти передав, це зернятка бажання.