Лето

Александра Ашуркова
Искрами брызг
Радостный визг.
Море у ног,
Бог нам помог.

Линия гор -
Резной узор,
Лето, жара,
Так до утра.

Солнце, Луна,
Вид из окна.
Счастья глоток,
Тёплый песок.

Счастливы мы,
Без кутерьмы!