Солодка осiнь виноградна мить

Вероника Удовиченко-Ивашина
Солодка осінь — виноградна мить,
Тривалий час ще нас теплом лоскоче,
Ось вітерець з листовою гомонить,
Мабуть, пограти з нею дуже хоче…

Яскравість сонця, наче літо ще,
Дарує мрії нові та завзятість,
Я не віддам того, що надає
Мені думки, натхнення і крилатість…

Пишу про золотіння нових днів,
Що буде крок за кроком дивувати
Мене, тебе, дорослих, школярів,
В бурштин та колір щастя одягатись…

На жаль, краси цієї не спинить
Ні на хвилину, та й вона не схоче,
Солодка осінь — виноградна мить,
Тривалий час ще нас теплом лоскоче…
(Ніка)
Вересень 2023