Секрети знову, дебатiв хочеш?

Роман Сивко
Секрети знову, у віршах...
Впіймав усіх, диких звірят.
Так довго, з ними говорив.
Вони в тобі, досить молитви.

Глухий не чує, тих розмов...
Сліпий не бачить, знов і знов.
Німий, так довго говорив.
Так спробуй думку, їх зловить.

Слова пусті, вони, без сенсу...
Твої думки, він бачить, з серця.
Секрет сховав, та знов від себе.
Пече душа, він бачить, тремор.

Хтось написав, цього вірша...
Це ритми серця, плюс душа.
Знову згадав, свої страхи.
Це все закляття, біль в душі.

Подякуй богу, він в тобі...
Очі відкрий, бачиш своє.
Розмов багато, чує вухо.
Розповідай, бажання духам.

Ціна бажання, кров у жилах...
Жахи твої, знов тілом жертвуй.
Безстрашний воїн, на порозі.
З мечем в руці, дебатів хочеш?