Час наказу Старост пон вечити Красу подих в д карт

Светлана Мироновская
Не знаю, чому назва відображається без літер "і",дублюю її нижче.
Подивіться, будь ласка, спочаку на картину, що додана.
 
Час наказує Старості понівечити Красу(подих від картини П. Батоні)

Шиє Старість могильні квіти
Голкою Часу - мертво до Цвіту.
Час безжальний, Старість уперта,
Разом зривають "ікону" з мольберта.

Проблема існує для власного ока.
«Прекрасне далеко» вітає жорстоко.
Літо невпевнено в осінь ступає -
Зморщеним листям Цвіт засипає.

Заздрістю его, спиною до Бога,
Старість кульгає і падає в ноги.
Цвіт ціпеніє і кличе до генів,
Важко не здатись у полон шалений,

В'яне повільно, за Часом прямує,
В'яне безжально, роками крокує.
Прагне Душа не піддатися смутку,
Дівчинкой дихає в Часі Розсудку.

22.09.2023