Ппппппп

Николай Бакуринский
Переходь обережно дорогу,
Подивись навкруги сім разів
Пам'ятай про цю пересторогу,
Поки бачиш своїх ворогів.

Припини просуватися лісом
По глибинних стежках у кущах
Поміркуй над простим компромісом
Погляд правди чи правда в очах.

Попри сильну чиюсь забаганку,
Поза змістом думок, дій та слів,
Перемоги чекай як світанку
Поживи бодай ще сім разів.


               <23вересня23>