Желает жить с Богом душа ребенка

Алексей Широков 3
ЧОГО БАЖАЄ ДУША ДИТИНИ

Чого бажає душа дитини?
Щоб мир засяяв нам в Україні,
Бажає чути, Слова Біблійні,
Бажає бути з Христом Святим.

Дитина хоче, Творця хвалити,
Співати Богові псалми нові,
Дитина хоче, із Богом жити,
Спасіння дитини в Христовій крові.

Дитина добра, страх Божий має,
До Нього лине, душа твоя,
Тож як важливо, Христа пізнати,
Так Божа Воля, на вік Свята .

Шукайте діти, душам корисне,
Щоб славити Бога, не навпаки,
Цей світ, як камінь на душі тисне,
Всевишній  з нами є на всі віки.

Піклуйтесь про душу, бо це  важливо,
Душі спасіння, це вибір лиш твій,
Без Бога Святого  життя  неможливе,
Отримайте  спокій, душам своїм.

Всевишній не кине бо він є наш тато
Ми всі є навічно у Божій руці
У Бога Святого діточок багато
Він в Рай нас оселить на віки віків

Автор Широков А. А.  23, 09,2023 г Киев Украина.