Керла школа

Раиса Абубакарова
Раиса Абубакарова-/Джабраилова./

КЕРЛА ШКОЛА

Сатуьйсуш лардина т1екхечи де,
Дашочу гуьйрено хьоьстуш,
Керлачу школано гулди вай т1е,
Х1оранга маршалла хоттуш.

Тхан школа къаьстина дика йина,
"Баркаллах1"- йайтиначарна,
Берашна и аьхна хила лиъна,
Г1улкхдина къахьоьгучара.

Тоьллачех куьгалхой кху школехь бу,
Хьехархой цхьаъ-цхьаннал г1оле.
Кху школехь хьекъале нах кхуьур бу,
Уьш кхиор дуьллийла йоле.

15. 09. 23ш.