Хай завжди буде мир

Галина Чехута
Нехай ідуть дощі,
Хай буде мла від злив,
Та тільки на землі
Хай завжди буде мир.

Нехай шумлять вітри,
Хай в душу рветься свист,
Вкривають хмари синь,
Та не руйнують мир!

Нехай вода тече
Шляхами вздовж і вшир,
Хай тільки не знесе
Такий тендітний мир!

Нехай засипле сніг
І місто, і пустир,
От тільки б він зберіг
Жаданий світлий мир!

Хай небо сіє град,
Затягує у вир,
Та тільки у віках
Завжди панує мир!