Медовита ос нь

Людмила Кравченко 4
Танцюють квіти на поляні,
Тендітні  сонечком  зігріті.
Вони немовби з під туману,
Давно прощаються із літом.

Веселий  вітер  пустунець,
Срібні  росиночки  збиває.
Ласкає сонця  промінець,
І  різнобарв'ям  вишиває.

Вони приносять нам любов,
Із теплих, ніжних таємниць.
Чарують  ароматом  дом,
І тішать  душу  без  границь.

Медовий  запах нас п'янить,
Ще не  обпавших  пелюсток.
В бутоні бжілка  ще  бринить,
Збирає  бархатний  медок.

Чарівність  в  кожного  своя,
Немов  веселка  поле вкрите.
Краса  чарівна  і  така  земна,
Гуляє  осінь...осінь  медовита!!!