***

Светлана Пузина
   

Мамо рідна, бачиш ти з Небес,
Що війна, страждає Україна?
Як зайшов нахабно "братский бес"
І забрав життя доньки та сина.
Втішити ми серце не змогли,
Важкість на душі гіркої болі.
Мирно жити людям не далИ,
Козакам нескореної долі.
Галас від сирен та бомб, біда -
Укриття ховають ночі й днини.
Мамо, стерті села та міста
На землі могутньої Країни -
Люба, рідна є для нас вона.
ЗСУ хоробро захищають.
І боронять спокій... Вже сповна
Скоро ворогИ судів зазнають.
Божу кару понесуть вони.
Мамо, мамо, перемозі раді -
Очі переповнені слізьми,
Та палкі обійми на параді.
Відновити зможемо наш край.
Соняхи посіємо, пшеницю.
Діточки народяться. Нехай
Кодове є слово - паляниця.

Україні слава і героям слава!
Запоріжжя - серце козацької лави!
 
30.06.2022