А роки летять...

Людмила Савицкая 2
З  віком роки миготять,
мов сторінки в книзі...
і за синю даль летять
мов пташки ті, сизі...

Пролетіла вже весна,
А за нею літо...
Осінь золота прийшла,
З прохолодним вітром...

Так роки летять, летять...
З кожним днем все швидше...
Скроні роки злолотять,
Хода повільніше...

Дивимося у минуле...
Згадуємо краще...
Від думок душа занила...
Та стає ще важче...

А на дворі осінь грає,
Ярке сонце світить,
І теплом ще зігріває...
Осіннії квіти...

Тільки дважди не прожити
Бо життя лише одне...
Краще будемо радіти
Тому, що нам Бог дає...