Весна Лiто Осiнь Зима

Брущенко Алёна Бруна
Слова, мелодія, вокал, відео з використанням фото в обробці ШІ
можна подивтися тут:
https://www.youtube.com/watch?v=JjUU-Fv-c8k&ab

Весна, літо, осінь, зима…
Знов сама з вами... не сама…

Весна ясна прилетить й заспіває, як жайвір долі.
Весна рясна зеленіє і квітне у лісі-полі.
Візьме руку мою щиро і буде ворожити,
Весна знає, як народжувати і як відродити…

ВЕСНА...
 
Літо красне червоніє черешнями й медом пахне.
Піднебесся розмальовує сонячно й зорепадно.
Візьме руку мою міцно й покличе до різнобарв*я
Літо знає, де ховаються райдуги сестри-браття.

ЛІТО...

Осінь чемна прийде із гідністю і опанує долю.
Недаремно врожаї  всі тримає в своїх долонях.
Візьме руку мою ніжно - золотом щастя нагородить.
Осінь знає, мудрі вірші про диво - останню вроду…

ОСІНЬ...

Зима світла перетворить навколишнє в казку-диво.
Знов тендітно заметіль закружляє – красуня зваблива.
Візьме руку мою холодно, і запалає серце.
Зима знає, сніжну тишу, де грає мінливе скерцо.

ЗИМА...

Весна рясна. Літо красне. Осінь чемна. Зима з щемом.
Зима світла. Осінь тендітна. Літо рясне. Весна прекрасна.

Дата написання і запису 10-14 вересня 2023.