Повернення...

Светлана Пузина
Повернення...

Хмари небом пливуть
Крізь них сонечко сіє проміння.
Наші душі живуть,
На тих хвилях, як долі сплитіння.

Так, вона нас звела.
Потім на якийсь час роз'єднала.
Винна в тому війна...
Але ближче, рідніше ми стали.

Пережили важкі,
Та хвилюючі миті з тобою.
Загубили близьких...
Але з мирною завжди метою.

Довгий зоряний шлях.
Перегортані різні сторінки...
Блиск кохання в очах, - НЕНЬКА, вдома твоя українка!


09.09.2023