Нам тишу чути легше

Светлана Пузина
Світлана Пузіна

...Нам тишу чути легше ніж постійні вибухи.
І після бою насолоджуватись видихом.

Так, до війни, як і до  болю, важко звикнути. 
Ще довгий час на серці смуткові не зникнути.

Жахіття іноді в ночі ще будуть снитися,
що в нашій пам'яті, сльозам не розчинитися.

Живі, живемо -
так - незламним слава воїнам.
Скорбота вічна по загиблим та нескореним.


Вони виборювали мир щасливий в спокою.

Війна палаюча завжди бува жорстокою...

Де йшли бої криваві маки розростаються.
І тишу чути, де ковИла колихається.

27.08.2023