Зараз пада дощ...

Светлана Пузина
Світлана Пузіна

Зараз пада дощ від рано.
Хай загоюються рани
На душі, рубці на серці.
Час з'являтися веселці.

Та заграть трембітам в небо.
Заспівать цимбалам треба .
І літаврам, і бандурам
Української натури.

Хай козак  гопак танцює,
Від дівчат пісні почують
Небеса...
Й палітрі миру
Без хмарин, війни щастило .

18.08.2023