Запросила ос нь в гост

Людмила Кравченко 4
Запросила осінь в гості,
Угощала  теплим  чаєм.
Розтелила  на  помості,
Простинь вкриту урожаєм.

Дуже  гарно  частувала,
Окриляла душу  мріями.
Тепле  сонце  дарувала,
Що пускало вересневі стріли.

Колихала в полі квітами,
Обдаровуючи  красотою.
Бо прощалась уже з літом,
Та ще  тішить теплотою.

Роздавала  чашу  щастя,
Ковток  нових відчуттів.
Бо це осінь  в її власті,
Кожний  щоб  її зустрів!!!