Початок вересня, це л1то чи вже ос1нь

Ириша65
Початок вересня, це літо  чи вже осінь.
Дні стоять теплі і дивлюсь на неба просинь,
Квітнуть жоржини, айстра, матіоли,
Діти навчатись  пішли до школи.

Вже ранок прохолодою  зустрічає,
Пташині  зграї  на  південь відлітають,
Дощить частіше, листя цвіт змінило,
Та горобина за вікном зачервоніла.

Початок вересня, це літо  чи вже осінь,
Вже парасольку за собою носім,
Неначе  вчора все ще  зеленіло,
Сьогодні павутинку я зловила.

Вже  листопад розправив свої крила.
Фарби чарівні  дарить осінь мила.
Яскравим килимом все землю укриває,
Руди, червоні, жовті кольори палають.