Тамагочи

Андрей Писной
***
всё время сняться
рокот вспышки взрывы
блиндаж окопы
влажная земля
и почему-то в камуфляже
Шива
четырёхрукий мямлит
опосля

контузило,
дивись сюди шановний
в тумані чую
кличе побратим
та що він чує,
він же непритомний
прокурено басить мій командир

хочу ответить
закричать ругнуться
но звуки умирают в животе
какой же жёлтый
старичок Конфуций
бормочет тихо
ты теперь везде

на спину швидко
зафіксуєш шию
дивись щоб дихав
дихав не блював
живий живий
та не жени ти хвилю
дивись за ним
щоб братка не куняв

ты Афродита
в белоснежной пене
о как же долго
этой встречи ждал
Айвенго жаждет
целовать Ровену
она прекрасна
выше всех похвал
 
він вже не стогне
ледве чутно диха
хіба такого
кеп довеземо
у світі є
сержант єдине лихо
коли байдужість
в серце несемо

я словно кукла,
кукла Тамагочи
Часы, яйцо.
Не время умирать
ещё пожить хочу я
очень-очень
как пляшут тучи
в небе... благодать


                ___________
 Андрій Пісний, Україна, місто Суми, вересень 2023 року