Украино, украинцы...

Сенько Виктор Васильевич
Україно, українці...

Україно, українці,
що трапилось з вами?
Люди стали наче вівці,
що йдуть за козлами.

В живодерню де пожари,
по мінному полю,
шлють баранів  знов з отари,
знайти свою долю...
 
Знов кобзар чіпає струни
така в нього доля...
Вся історія, як руни
із дикого поля....

Україно, українці,
що трапилось з вами?
Люди стали наче вівці
бредуть за козлами.