Бурма цифер

Юсиф Саркаров Кудратович
Дагъдин пелел акъвазна зун
Вили хуьзва цифер к1апал
Дере тепе физ агъмишун
Ацукьзава циф къужахдал

Бурма кифер алай руш хьиз
Къалурзава вичин хьунар
Хьар дередал ацукьиз физ
Дамахзава агалкьунрал

Гагь ишез физ, гагь гагьатиз
Дагьдин синер къацу ийиз
Гурмагъдай хьиз гум акъатиз
Цевин хьашдай хъфизава

Сейрангагь я Самур дере   
Мублагь хьурай гьатай бере
Ваз инаг я къавун ч1ере
Ацукьмир вун, гьат вун рекъе