Блокноты

Андрей Писной
***
 Тебе не розумію до кінця
 Та врешті-решт хіба таке можливо
 Життя-буття таємна дуже гра
 В якій раптово випадає диво
 
 Стечение событий, поворот
 Неодолимые безумные преграды
 И вот теряет Дульсинею - Дон Кихот
 А может так, по ходу пьесы, надо?
 
 Війна. Удари смерчів. Грім
 Ось Вавилон залізного вокзалу
 І стало все довкола вже чужим
 Самотність не сприймається зопалу
 
 А дальше вой свихнувшихся сирен
 Ночные взрывы, мёртвые витрины
 Ты в темноте, как в бочке Диоген
 Постиг внезапно... всё вокруг руины
 
 Кохання. Мрії. Плани. Міражі
 І тільки цокіт Долі на підборах
 Заграва відбивається на склі
 Фарбує все в криваво-чорний колір
 
 И замерли. И замерли весы
 Дыханье смерти, боли от разлуки
 Оскал щербатый проклятой войны
 И взгляд любви... невинно близорукий