Вiд теревень

Ольга Тригирская
Незрушна витинанка чорних віт...
Крижневий клин обкатує відліт,
Роздріпуючи сутінки дрижкі
Повз дзеркало навзахідне ріки.
День знань тікає, як звичайний день,
У ніч, незнану ніч.  Від теревень.