Мария! - Так прабабку мою звали!..

Николай Клюев -Тверской
           Mai i te rongo ki te rongo na Maria Panaeva. . .




Мария ! - Так прабабку мою звали ! -
Все любовались на её красу !
Издалека походку узнавали,
Тугую, ниже пояса косу ! . .

И песни пела ! - Соловьям на зависть !
Другой такой певуньи . . . НЕ сыскать !
А с песней и работа ей НЕ в тягость ! -
И Солнце зорь НЕ устаёт менять ! . .

* * * * * * * * * * *

Спасибо, Мария ! За визит и душевный отклик !

Высокого Творческого Полёта !

С Уважением !

Николай Клюев -Тверской   17.07.2023

     ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~   @>-->---



Maria! Koia te ingoa o toku tupuna wahine! -
I miharo nga tangata katoa ki tona ataahua!
I tawhiti ano ka mohio ratou ki te haere,
Te whiri i raro i te hope! . .

Na ka waiata ia i nga waiata! - Nightingales ki te hae!
Ko tetahi atu kaiwaiata penei. . . KAUA e kitea!
A ko te waiata me ana mahi ehara i te taumaha! -
A kaore te Ra e ngenge ki te huri i te ata! . .
* * * * * * * * * *
T;n; koe Maria! Mo te haerenga me te whakautu pono!

Rererangi auaha teitei!

Arohanui!

Nikolai Klyuev - Tverskoy 17.07.2023