Мине

Брущенко Алёна Бруна
Слова, мелодія, вокал, відео-кліп з використанням ШІ-обробки - Бруна
Пісню можна послухати тут:
https://www.youtube.com/watch?v=PXeGTkUH55s&ab

Білими білими білими краплями
Плаче, сумує забута печаль.
Білими, білими, білими плямами
Час розчиняється серед зірок… Не жаль

Мені нічого… Мине… Все мине…
Мене вабить коло… Усе мине…

Чорними, чорними, чорними крапками
В небо злітають птахи й відлітають у даль…
Чорними, чорними, чорними цвяхами
Падає знов дощова безіменна печаль…

Мине… й нічого… Мине… Все мине…
Мене вабить коло… Усе мине…

Райдуги, райдуги, райдуги диво-гри
З вічних небес перейшли у прозору вуаль. 
Райдуги, райдуги, райдуги кольори
Майстер узяв і створив чарівну пектораль.

Мені не треба нічого… Все мине…
Мене у небо покличе неземне… 

Білими краплями, чорними крапками знов і знов
Йде на землі диво-гра…
Всесвіту Майстер створив диво-райдугу, щоб любов
Вічно вдягала красу-пектораль…