Клавiшi

Брущенко Алёна Бруна
Слова, мелодія, виконання, відео із використанням обробки ШІ - Бруна.
Пісня за посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=aN_byfxmDZE&ab

Торкнуся клавіш чорно-білих
І запанує знов стихія
Прадавня дивна вічна сила.
Що зветься Музика-Софія…

Вона є мудрість і натхнення,
Що творить казку сьогодення,
Як тільки доторк клавіш ніжний
У баркаролі заколише…

Вона є світ гармоній справжніх,
Відкриє вічність неосяжну,
Як тільки пальці, наче крила,
Згадають музи правду щиру…   

Торкнуся клавіш чорно-білих,
Прикличу чарівну стихію… 
Торкнуся клавіш чорно-білих,
Прикличу Музику-Софію…