Коли...

Елена Самунь
Коли невпізнанне буття
Приб'є до самого "не хочу",
То зрозумій: стезя твоя —
Проводить, але не волоче.

Зумій пройти за кроком крок
І мудрість пригорни до себе.
Мине і цей важкий урок...
Залишиться тверда оселя.

Олена Самунь
31.03.2023