Жнiвеньскае

Татьяна Борисова 11
Жыццё зьвялося
на спачын.
Паспелае калоссе.
Няма для роспачы
прычын-
зьвязалась,адбылося.
Душа ,як жужалка
ў траве,
стракоча-заціхае.
Апошняе цяпло
піе
бурштынавага гая.