Не жди когда солнце встанет

Тауберт Ортабаев
Don't wait for the sun to rises
Don't wait for the hot heat to come
Don't wait for autumn to comes
Don't wait for the leaves to fall
There is nothing to return - happiness
___
Не жди когда  солнце встанет
Не жди когда жаркий зной будет
Не жди когда осень придет
Не жди когда опадут листья
Нечего уже не вернуть — счастья
___