Пустеля

Брущенко Алёна Бруна
Завдяки штучному інтелекту, який майстерно обробляє фото, стало можливим створювати кліпи самотужки, чим і скористався автор.

Пісню у виконанні автора можна послухати за посиланням тут:
https://www.youtube.com/watch?v=WI0j5xGbjHc&ab

1к.
Вітер і сонце – спекотний рай!
Йде подорожній за край!
Вічність глузлива ховає шлях,
Сили зникають в пісках...
П-В
Я – пустеля!
Любов – то марення!
І десь до неба-стелі
Лине дивна пісня моя...

2к.
Вітер і сонце – пекельний світ.
Доля затято мовчить...
Йде подорожній – шукає шлях,
Гасне надія в очах...

3к.
Вітер гарячий співа пісень –
Хилиться в сутінки день.
Бавиться вічність людським життям,
Кличе оаза, мов храм!..